Bröllopsbloggen

Klänningar i mängder… - søndag den 28:e mar 2010
Tiden rinner iväg otroligt fort. Snart är det vår och sommar och listan på saker som ska hinnas med innan dess är oändlig...Men det mesta planerandet är roligt för det är ju ändå något kul som väntar i slutet av alla listor.

Den här helgen reste vi norrut och hälsa på mina föräldrar och syster:) Det är alltid lika skönt att komma "hem" några dagar till välbekanta miljöer och vara omgiven av människor jag älskar. :)

Lördagen ägnades åt en viktig del inför bröllopet.;) Nämligen brudklänningen. Jag kan meddela att det finns otroligt många olika modeller, färger och storlekar att välja på. I år är det tydligen modernt med svarta klänningar och detaljer i svart. Eller ska man kanske satsa på en klänning med STOR kjol eftersom det sägs att det är på väg tillbaka...... Men den lilla korta brudklänningen kanske är mer rätt(huh?) eller varför inte 50 -60 tals stilen?? Med en kunglig klänning kan väl inte bli fel, eller kan det? ;)


Kommentarer:
Postat av: Yster - mandag den 29:e mar 2010
Haha inget lätt val inte men om jag får tipsa så tror jag du skulle passa utomordentligt bra i den fluffiga kjolen på bild 3 ;P
Puss från Yster



Kommentera inlägget:
Namn:
Kommentar:
  ;) :P [^^] :) [huh][angry]
 


Se tidigare inlägg