Bröllopsbloggen

Pyssel - onsdag den 14:e apr 2010
Jag har funderat lite nu igen. De senaste åren har jag pysslat mycket med pärlor som många har märkt. Det är avslappanden och dessuom roligt att ge bort till folk jag tycker om. :)
Igår satt jag och gjorde lite nya armband och började på allvar fundera på om jag kanske kan göra egna smycken att ha i håruppsättningar på bröllopet. Frågan är hur de ska se ut bara. Har ni några ideer?

Lägger ut lite bilder på mina nya armband. Turkost och lila blev det lagom till våren....^^


Kommentarer:
Postat av: Cissi - onsdag den 14:e apr 2010
Det är svårt att komma med idéer när vi inte vet hur din klänning kommer se ut och vad du vill ha för stil på håret :) Men du skulle absolut kunna göra nått med dina pärlor att använda! :)



Postat av: A - torsdag den 15:e apr 2010
Det har du förstås rätt i. Jag får försöka använda min fantasi istället då. För hur klänning och frisyr ska se ut tänker jag inte avslöja än på några månader ;)
Men ser ni något fint någon gång så är tips välkomna :)



Postat av: Josefin L - mandag den 19:e apr 2010
Jag tycker nog att du ska göra två likadana armband som du och Ola kan ha på er under bröllopet.... Eller så gör du servettringar el liknande med pärlor i färger som passar... eller klistrar på pärlor på menyer/infoblad... Du ska inte köpa en tiara på typ Glitter och klä in den i smycken i passande färg? Så får du in "smycke" på smidigt sätt... Om smycken är ett stort intresse så ska det väl synas?



Postat av: A - tirsdag den 20:e apr 2010
Helt klart många bra tips! Det tackar jag för :). Ideerna kommer jag definitivt ha med mig i planerandet. Vad det blir av pärlorna i slutänden har jag inte helt klart för mig än. Men det visar sig när det är dags. Tips under resans gång underlättar alltid.



Kommentera inlägget:
Namn:
Kommentar:
  ;) :P [^^] :) [huh][angry]
 


Se tidigare inlägg