Bröllopsbloggen

Önskelista - fredag den 14:e maj 2010

Det har varit en del frågor om vår önskelista till bröllopet. Varför det bara står presentkort kan man undra och det förstår jag.
Det är svårt att fundera ut bra saker då det oftast är saker till hemmet som hamnar på en sådan lista. Vi har ju redan två hem och alltså dubbla uppsättnigar av det mesta. Tre omgångar av allt känns lite väl lyxigt ;)
Om vi hittat ett hus vi vill ha så hade önskelistan istället utökats enormt. ^^. Saker till trädgård och växter så klart eftersom jag tycker om det :) Men för tillfället har vi inte plats för allt för stora saker. Så vi drömmer och letar vidare efter hus.

Det vi säkert kommer uppskatta framöver utöver det som står på listan är "personliga presentkort" ;), upplevleser, erbjudande om hjälp när något ska byggas nytt, vid flytt eller liknande. Fantasin sätter gränserna här...;) Det är ju faktiskt tanken som räknas för det mesta.



Kommentarer:
Postat av: Cissi - onsdag den 19:e maj 2010
Barnvaktshjälp kanske kan bli min present då ;) Du sa ju att fantasin fick flöda! :D



Postat av: A - onsdag den 19:e maj 2010
Hahahaha, anade nästan att den idén skulle dyka upp hos någon ;)

I första hand är det nog far- och morföräldrar som blir barnvaktshjälp när/om det nu blir några barn i framtiden. Men visst kan det bli tillfällen där din hjälp kommer till nytta och uppskattas också ^^



Kommentera inlägget:
Namn:
Kommentar:
  ;) :P [^^] :) [huh][angry]
 


Se tidigare inlägg