Bröllopsbloggen

Program och fint väder - søndag den 6:e jun 2010

Nu efter mötet med kocken börjar det mesta ordna upp sig. Nytt program har intstallerats på datorn så vi kan göra ett snyggt festprogram med enkla medel. Efter lite klipp och klistra så är nu den mesta texten på plats :). Det saknas fortfarande lite bilder och bordsplaceringar i den, men det hinner vi ordna. Alla har ju inte hunnit meddela oss om de kommer eller inte än ;). Vi ska stämma av lite med vår toastmaster och toastmadame också innan allt blir klart med programmet.

Lite tid i solen har vi också hunnit med den här helgen. Vi var på klubben och snickrade kanotpolomål. Mycket bra blev de^^. Jag upptäckte också att sommaren har dykt upp efter så lång tid med kyla i maj. Tyvärr hann inte riktigt hjärnan med i väderomslaget. Solskydd kanske hade varit smart (huh?).... Jag som inte tål solen så värst bra kom hem som en kokt kräfta >:(. Det var mååånga år sedan jag brände mig så. Åkte raka vägen till affären och handlade kylbalsam och solskyddsfaktor 50 :P.
Så nu är jag redo för mer sommar (om en vecka eller två när brännan lagt sig förstås ;)). Lite lagom fin solbränna hoppas jag istället på till bröllopet.


Kommentarer:
Postat av: Petrus - fredag den 11:e jun 2010
Bara att skicka över festprogrammet så ska jag ta mig en titt! :) KRAAM!



Kommentera inlägget:
Namn:
Kommentar:
  ;) :P [^^] :) [huh][angry]
 


Se tidigare inlägg