Bröllopsbloggen

Svensexa och möhippa - søndag den 4:e jul 2010

I lördags var det så dags, precis som Ola och jag redan listat ut. Vi har nämligen inte haft en enda ledig dag som varit möjlig för möhippa och svensexa de senaste veckorna. Därför var det inte direkt svårt att förstå att allt skulle ske just denna lördag. Men vi visste ju inte hur eller vad som skulle ske så det var väl alltid något för de som ansträngt sig och planerat:P.

Ola hämtades för vanligt träningspass (vilket han visste om) redan klockan 8 på morgonen och direkt efter passet satte hans svensexa igång. De hittade på allt mellan himmel och jord i 17 timmar. Mer om deltaljer senare.

Under tiden blev jag lämnad ensam hemma ända till klockan 12. Gissa om jag hade tråkigt av att bara gå och vänta när alla andra roade sig ute i värmen! >:( Så till slut lämnade jag ett meddelande till Olas mamma och sen stack jag in till stan för att bli av med lite ärenden jag var tvungen att fixa eftersom det var enda chansen. Denna lilla rymning kastade tydligen om tjejernas planer vilket jag mycket väl anade. Men de hittade mig till slut ändå och jag var nöjd och mer avslappnad när jag hunnit med det jag måste. För visst börjar stressen över allt planerande visa sig lite nu....
Sen hade de hittat på lite av varje åt mig under eftermiddagen och avslutades ute på fin restaurang. Jag är nöjd med dagen även om jag inte uppskattade vissa saker alls.

Är iaf otroligt glad att jag fick träffa bästa tjejkompisen Stina, kusinen Petra och min kära syster. ^^. Det var det bästa av allt! Det är ju inte så ofta jag får chansen att göra det annars.
Ännu bättre blir det ju när jag vet att jag får träffa dem igen om mindre än tre veckor;).

Hur som helst skriver jag mer om svensexan och möhippan när det finns tid. Som vanligt är det fullt upp för tillfället.

Ha det gott i värmen och se upp så ni inte bränner er.



Kommentera inlägget:
Namn:
Kommentar:
  ;) :P [^^] :) [huh][angry]
 


Se tidigare inlägg