Bröllopsbloggen

Svensexa - onsdag den 7:e jul 2010
Som Anna sagt så var vi rätt övertygade om att lördagen var dagen D, frågan var bara när var och hur. Eftersom jag visste att de skulle ta Anna på klubben kl 12 och jag skulle få henne dit så var jag rätt övertygad om att de skulle ta mig samtidigt. I vilket fall bestämde vi på torsdagen att vi skulle träna redan kl 8 lördag morgon eftersom de var upptagna sen. Jaja de vill väl förbereda sig lite innan också.

Kl 07:45 ringde det på dörren och Jacob var här för att hämta mig till morgonens K4a-pass. Passet gick bra och snabbt och vid ca 9 så var vi tillbaka på klubben och då såg jag hur det smög omkring folk på klubben som inte alls borde vara där så här dags. Ajdå ska de ta mig redan tänkte jag. Och mycket riktigt efter duschen så sa Jacob till mig att ta på en av hans landslagsdräkter, ett par kängor och en bandana. Sedan var det in i gymmet för uppvärmning.

Efter en stunds uppvärmning och flertalet samtal mellan Jacob och Joel för att säkra att de var klara så hoppade Gustaf, Jacob och Jag in i bilen och begav oss mot hemlig plats för att möta de andra. Med tanke på klädslen, uppvärmningen och att Joel gått och tvättat vårat strongmanrep så misstänkte jag att jag skulle dra något. Men jag var väldigt förvånad när vi svängde in på torget och mitt framför Fredrikskyrkan så stod Hedlunds bil med repet fastknutet plus vårat tracktordäck upplagt. Medans jag värmde upp hade Joel, Daniel, Johan och Christian anordnat en tävling där folk hade möjlighet att utmana han som är starkast i stan, dvs JAG.



Uppenbarligen så var jag nog starkast i stan för ingen vågade utmana mig. Inte ens väktarna från Creab som undrade vad fan vi höll på med och om vi verkligen hade tillstånd med detta.:)


Jaja vågar ingen så får jag ju köra själv och tydligen blev det världsrekord i bildrag och europarekord i däckvält. Jag vet inte var Joel hittat den statistiken men jag är nöjd;)


Efter alla rekorden slängdes grejerna upp på släpet och vi begav oss för att få lite mat i magen. Och en kebab på kungsan är väl aldrig fel.
In i bilen igen och iväg mot nya hemligheter. Vi åkte öster ut och snart var vi på plats på trummenäs golfklubb. Snacka om jag var förvånad, vi brukar alltid håna golfarna så nu var det dags att klä oss i deras kläder. På tal om kläder så insåg vi att min klädsel nog inte skulle uppskattas så det blev ett snabbt byte till vanliga shorts och T-shirt.

Ett par hinkar på drivingrangen och sen var vi redo för våran 7-håls runda. Jag hade fått in svingen bra och slog både rakt och långt och var nästan alltid först framme på green. Problemet var att jag slog precis lika rakt och långt när jag skulle putta så det blev väldigt många slag i slutändan. Tillslut blev jag iaf 2a, 2 slag efter Jacob och Christian.


Återigen in i bilen och vidare mot nya spännande saker, färden gick till senoren och en paintballbana. På med skyddsutrustning i form av overall, mask och handskar och så en genomgång hur vapnet fungerade och sedan in i banan och börja kriga. Oftast dröjde det tyvärr inte länge innan man var träffad och fick lämna banan:( Efter en massa spel så hade vi bara några få kulor kvar så då tyckte de att det var en bra ide att jag skulle möta alla de andra och jag fick dessutom inte ha något vapen, lät ju rättvist… Mitt uppdrag var i alla fall att ta mig fram till mitten och hämta en flagga och ta mig tillbaka igen. Jag lyckades hämta flaggan men på vägen tillbaka så lyckades de träffa mig med kula på ena skinkan:(


Nu bar det av till en närbelägen badstrand och där badade vi en stund och jag hann slå Joel i en väldigt jämn match drickschack. Sedan var det dags för nya kläder igen, de hade varit hemma och hämtat en av mina kostymer så det blev finkläder för kvällen.


In till stan och på Scandic väntade mina kollegor Anders och Richard som inte hade kunnat vara med under dagen och snart var det dags för en whiskyprovning. Fyra goda sorter fick vi smaka och jag hann med att lära bartendern lite om hur man provar whisky. Sedan satte vi oss vid bordet och fick oss en god buffé. Vi blev kvar på uteserveringen ytterligare några timmar där vi han med några öl, några konstiga drinkar och jordgubbsshots från någon fortfarande okänd beundrare.


När klockan närmade sig 12 så begav vi oss mot stadens nattklubbar och efter att vi misslyckats med att få in resterna av möhippan på Harrys så avslutades kvällen på Nivå med ytterligare lite öl och whisky.

Jag vill tacka alla medverkande för en underbar dag, kväll och natt som jag aldrig kommer att glömma!


Kommentera inlägget:
Namn:
Kommentar:
  ;) :P [^^] :) [huh][angry]
 


Se tidigare inlägg