Bröllopsbloggen

Semestern har börjat. - søndag den 11:e jul 2010

Igår startade semestern för både Ola och mig. ^^ Vi började med en 16 timmars bilfärd rakt norrut med siktet inställt på Luleå och de väntande SM tävlingarna i kanot. Resan startade kl 4 på lördagmorgonen från Karlskrona.

På vägen gjorde vi korta uppehåll och förarbyten. Det mest uppskattade uppehållet från min sida var när vi rullade in i Söderhamn och jag visste att en av mina favoriter från tiden i Söderhamn väntade på oss. ^^ Vi pratade lite innan ännu en av favoriterna dök upp. Trots att vi bara fick ca 45 min tillsammans så blev jag otroligt glad att de killarna tog sig tid för mig. Tack för de minutrarna, de är otroligt uppskattade av mig. Hoppas vi hörs snart igen!:)

Resan fortsatte vidare upp längs högakusten. Trots att jag åkt där ett antal gånger i mitt liv så har jag inte tagit ett enda kort på bron eller naturen där. Men det lyckades jag komma ihåg den här gången. ;) Här kommer min egen bild från rastplatsen vid högakustenbrons norra strand.



Resan gick bra och vi hade flyt i trafiken större delen av vägen. Efter 150 mils körning checkade vi in på hotellet kl 20 på kvällen. Det är lika vacker som alltid när jag är här i Luleå. Solen skiner och det blir aldrig mörkt så här års. :)
Nu får vi hoppas att tävlingarna går bra när de drar igång imorgon.


Kommentera inlägget:
Namn:
Kommentar:
  ;) :P [^^] :) [huh][angry]
 


Se tidigare inlägg